ساخت اتوماسیون اداری

ساخت اتوماسیون اداری چگونه است؟ برای طراحی سیستم اتوماسیون اداری بهتر است چه کارهایی انجام بدهیم؟ در این مقاله به این موضوع می‌پردازیم که طراحی و پیاده سازی اتوماسیون اداری چه تغییراتی در سازمان یا اداره ها ایجاد می‌کند. طراحی و اتوماسیون اداری اختصاصی چه ویژگی‌هایی دارد؟

اتو ماسیون اداری چیست؟

اتوماسیون اداری پردازش و مشاهده داده‌ها بادقت بالا و بدون داشتن غلط و بدون دخالت انسان انجام می‌شود. در اتوماسیون از ابزارها برای جمع‌آوری و ذخیره، تجزیه و تحلیل؛ اشتراک گذاری داده‌های محرمانه اداری که برای بهتر انجام دادن وظایف و فرایندهای روزانه استفاده می‌شود.

همانطور که می‌دانید فناوری نقش مهمی در زندگی روزمره و یا حتی کارهای اداری دارد. یادداشت‌ها جای خود را به ایمیل‌ها و درایوها جایگزین قفسه پرونده‌ها شدند و … از مواردی است که با اتماسیون شدن ادارات شاهد آنها خواهیم بود.

به تعریفی دیگر میتوان اوتماسیون اداری را اینگونه هم تعریف کرد: استفاده از یک نرم‌افزار مشتکر مبنی بر بستر شبکه که به منظور ذخیره اطلاعات و تجزیه و وتحلیل آنها و….  مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ساخت اتوماسیون اداری

وظایف اوتوماسیون اداری:

به وظایفی که اتوماسیون اداری دارد میتوان به ذخیره، مدیریت، تبادل داده‌ها و اطلاعات اشاره کرد. در ادامه به اختصار به آنها می‌پردازیم:

  • ذخیره اطلاعات :  ذخیره اطلاعات اولین بخش ساخت اتوماسیون اداری می‌باشد. ثبت فرم‌ها و تصاویر و فایل‌ها همه و همه جزو ذخیره اطلاعات است.
  • تبادل داده‌ها: از داده‌ها میتوان به پست‌های الکترونیکی، پست صوتی و نمونه از این موارد اشاره کرد. برای نشان دادن مشارکت در اتوماسیون اداری میتوان به انتقال الکترونیکی اشاره کرد که تبادل داده‌ها را بین کاربران ایجاد می‌کند.
  • مدیریت داده‌ها: برای دسترسی به داده‌های بلند مدت و کوتاه مدت از سیستم اتوماسیون اداری استفاده می‌شود.

مزایای طراحی و پیاده سازی اتوماسیون اداری:

  • کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در انرژی
  • در دسترس بودن داده‌ها
  • پیگیری و مشخص کردن وظایف کارکنان به صورت مجزا
  • استفاده بهینه از زمان
  • عدم بوجود آمدن اشتباهات دستی
  • افزایش سرعت کارها و بازدهی بهتر
  • امنیت اطلاعات
  • و…
ساخت اتومتاسیون ادرای

با ساخت اتوماسیون ادرای ما به بخش‌های زیر دست پیدا می‌کنیم:

دبیرخانه: فرایندهای ارجاع،ثبت نامه،کارکنان،کارتابل و بایگانی مربوط به دبیرخانه است. اصلی‌ترین بخش ساخت اتوماسیون اداری دبیرخانه است. ابزارهای موجود در دبیرخانه، ایمیل سرور، اسکنر، مودم و… است که در طراحی و پیاده سازی اتوماسیون اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

فرم ساز: فعالیت‌های اداری معمولا یا بیشتر به صورت فرم هستند. پس ما باید امکان ردیابی و مدیرت فرم‌ها را در بخش طراحی اتوماسیون اداری داشته باشیم.

مدیریت جلسات: یکی از مشکلات اداره‌ها تنظیم زمان است. برای مدیرت زمان جلسات و اتفاق‌های پیش آمده شاید بتوانید بر روی کاغذ آنها را در نظر بگیرید اما این زمانبندی‌ها به دقیقی ساخت اتوماسیون اداری نیست.

ساخت اتوماسیون اداری

بایگانی و ذخیره اطلاعات: در ادارات چنین بخشی نیاز به یک مکان تقریبا بزرگ دارد که اطلاعات در آنجا بایگانی شود. در این صورت هم مکان زیادی اشغال می‌شود و هم زمان دسترسی به اطلاعات زیاد است. با طراحی و پیاده سازی اتوماسیون اداری این مشکل نیز حل می‌شود.

گزارشات: تهیه گزارش نشان دهنده پیشرف یا پسرفت یک کار است که میتوان با ایجاد یک چارچوب عالی آن را مدیریت کرد.

طراحی اتوماسیون اداری اختصاصی (پیشرفته)

ساخت اتوماسیون اداری

مدیریت پروژه: در ادارات می‌توانیم فعالیت هر شخص را به صورت یک پروژه تعریف کنیم. با این کار اولویت و زمانبندی‌ها  نیز مشخص می‌شود.

دریافت و ارسال ایمیل و فکس: در طراحی اتوماسیون اداری اختصاصی ما امکان ارسال گروهی فکس‌ها و ایمیل‌ها را نیز دارید.

حضور و غیاب: کنترل ورود و خروج کاربران ادارات و دلیل غیبت‌ها را می‌توانید به راحتی کنترل کنید.

ارتباط تصویری: برای جلساتی که مسیر آنها دور است میتوان از این امکان نیز استفاده کرد.

کلام ژیپان:

برای بهبود بخشیدن به عملکرد ادارات و بازدهی بیشتر بهتر است اتوماسیون را در ادارات طراحی و پیاده سازی کنیم. برای ساخت اتوماسیون اداری می‌توانید با مشاوران ما در تماس باشید.